Een greep uit mijn ontwerpen

Ontwerpen


De natuur is mijn grootste bron van inspiratie. Mijn sieraden geven je het gevoel dat ze zelf zo gegroeid of ontstaan hadden kunnen zijn.

Om er voor te zorgen dat jouw sieraad uniek is en perfect bij jou past, zijn de meeste van mijn ontwerpen nog niet uitgevoerd. Daardoor blijf ik flexibel en kan ik beter aansluiten bij specifieke wensen voor bijvoorbeeld het metaal waarin het sieraad wordt uitgevoerd en de gebruikte edelstenen. Je kunt bijvoorbeeld een andere kleur goud kiezen of, afhankelijk van het ontwerp, een andere steen.
Niet alle stenen die gebruikt zijn in mijn ontwerpen, behoren tot mijn collectie. Als ik de betreffende steen niet heb, kan ik de perfecte steen voor je zoeken.

De getoonde ontwerpen bestaan grotendeels alleen digitaal en/of in modelleer was. Als je het lastig vindt om je een wasmodel in metaal voor stellen of om een ontwerp in bijvoorbeeld geel goud in een ander kleur voor te stellen, dan kan ik het ontwerp digitaal veranderen om je een indruk te geven hoe dat er uit zou zien.

Als een van de ontwerpen je aandacht heeft gevangen, stuur me dan gerust een berichtje. Dan bekijken we wat de mogelijkheden zijn en creëren we samen het sieraad dat bij je past.

Van der Most Jewelry

Noord-Brabant, Nederland