Mijn ring

de parel die mijn naam riep

Mijn ring

Soms zie je iets en weet je gelijk dat die voor jou bestemd is. Dit overkwam mij toen ik parels aan het uitkiezen was. Deze ongelofelijke parel riep mijn naam zo luid dat ik geen schijn van kans had. Met zijn uitzonderlijke kleuren, uiteenlopend van grijs naar groen naar paars, zijn sublieme glans en zijn prachtige natuurlijke vorm, was het liefde op het eerste gezicht.

Elke keer dat ik hem aan mijn vinger schuif, verwonder ik mij over de schoonheid van de natuur. N elke keer voel ik me dankbaar dat ik de gelukkige ben die dit kunststuk mag dragen.

En dat is precies het gevoel dat ik jou wil geven als je een van mijn sieraden draagt.

Achttien karaat rood gouden ring met Tahiti keshi parel.

Deze ring is my precious.
Hij is niet beschikbaar.

maar niet getreurd. Als je net zo verliefd bent op deze ring als ik, neem dan contact met me op en dan bekijken we of ik een ring in dezelfde stijl kan maken, speciaal voor jou.

Van der Most Jewelry

Noord-Brabant, Nederland