De mogelijkheden

Een sieraad naar wens laten maken of al verliefd op een bestaand stuk?

Van idee tot creatie van jouw sieraad

Michelle parelhanger
Organische ring met keshi parel en diamanten
Zonsopkomst hanger met spinel en diamant
Zonsopkomst hanger met spinel en diamanten
Verstelbaar collier met parel
Verstelbaar collier met parelhanger
Oorbellen met saffier en diamanten
Oorbellen met saffier en diamanten
Akoya parelsnoer met gouden sluiting
Akoya parelsnoer met gouden sluiting met diamanten

Mijn hoofd zit altijd vol ideeën. Ik werk mijn ontwerpen eerst uit op de computer en later pas in was en soms direct in was. Daarmee krijg je een goede indruk van hoe het eruit gaat zien. Samen bepalen we of het ontwerp nog aanpassingen nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een andere kleur goud, een andere steen of meer steentjes. Zowel digitale ontwerpen als wasmodellen kan ik eventueel bewerken om deze aanpassingen ook te laten zien. Op die manier brengen we samen jouw perfecte juweel tot leven. Neem gerust contact op en dan laat ik het je met alle plezier zien.Een reeds bestaand sieraad

Chocolade bruine tahiti parel and witte diamanten geel gouden hanger
Queensland boulder opaal hanger

Soms zie je een sieraad en ben je er gelijk verliefd op. Dat is jouw sieraad! Het is natuurlijk mogelijk een reeds bestaand sieraad te kopen. Het zal in veel gevallen mogelijk zijn de maat van ringen nog aan te passen. Als dat nodig is, dan hoor ik dat natuurlijk graag en dan bekijken we samen wat mogelijk is. De keuze in bestaande sieraden is beperkt omdat ik slechts enkele sieraden maak zonder vooraf daartoe opdracht te hebben gekregen.
Mocht je helemaal gevallen zijn voor een sieraad dat al verkocht is, dan laat me dat gerust weten. Wie weet kan ik iets vergelijkbaars voor je maken.
Van der Most Jewelry

Noord-Brabant, Nederland